Aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz Şehri Urfa Restaurant,Balıklıgöl'de Sakıbın köşkü karşısında Restaurant ve Kahvaltı salonu ile Şanlıurfa halkının hizmetine girdi.

Yoğun katılımın olduğu açılış törenine Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Ahmet Kaytan Ak Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk,Şeyhanlı Aşireti lideri Ecz.Haçim Şeyhanlıoğlu,Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Karakeçili Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat,Eyyübiye, Belediye Meclis üyesi Sinan Yavuz,Karakoprü Belediye Meclis Üyesi Ömer Dusak,gazeteciler İbrahim Halil Kuş,Süleyman Turan,GTV ailesi,Mustafa Karakuş, Sağlık Çalışanları Genel Baskanı Salih Çoban,Turist rehberleri odası yönetimi 
Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Muhtarlar, İşadamları, Esnaflar ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Ahmet Kaytan açılışla ilgili şöyle konuştu;

Allah hayırlı uğurlu etsin. Mehmet Salih ve Ömer Dodanlı kardeşimi tebrik ediyorum bildiğiniz üzere Şanlıurfa da yemek konusu ciddi bir konu ve Gaziantep bu konuda bizimle yarışıyor ama Gaziantep ne kadar yarışırsa yarışsın Şanlıurfa’nın lezzetlerine yetişemiyor çünkü yeni nesil gençlerimiz yeni lezzetler katıyor onun için gurur duyuyoruz.Şanlıurfa’ya yeni bir restaurant kazandıran kardeşime teşekkür erdim bu gün açılan yeni restaurantın açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Şehri Urfa işletmesi Yönetim Kurulu Mehmet Salih DODANLI ve Ömer DODANLI açılış töreninde misafirlerini kapıda karşılayarak tüm misafirleri ile yakından ilgilendiler.

Kapalı alanı, terası ve bahçesi ile yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra ,Şanlıurfa Sıra geceleri ve serpme kahvaltısıyla Aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz Şehri Urfa Cafe & Restaurant Kahvaltı salonu Şanlıurfa halkının hizmetine girdi.

Taş salonu 400 kişi kapasiteli, bahçesi 200 kişi kapasiteli, açık bahçe alanları ile hizmet vermektedir.

Ayrıca, tesiste düğün, nişan, sünnet, kına, doğum günü, evlilik teklifi gibi bir çok organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.

Şehri Urfa cafe restaurant aynı zamanda doğal ortamda kafanızı dinleyeceğiniz  iddialı konsepti ile hizmet veriyor.

Zengin Kahvaltı çeşitleri ile Hamburger, pizza, Cheeseburger, sandviç, cips, fast food ürünleri, kebap çeşitleri, soğuk sicak içecekler ve ızgara pide kebap çeşitleri ve mevsim salatası hepsi ve fazlası Şehri Urfa Cafe & Restaurant'ta nezih aile mekanı sizleri bekliyor.