Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Karakeçili, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karakeçili, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında,''Sevginin, şefkatin, merhametin ve sabrın timsali olan annelerin kıymetinin bilinmesi gerektiğinini,üzerimizdeki hakları asla karşılanamayacak olan annelerimizin gününü kutluyorum''ifadelerini kullandı.

Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en değerlisidir. Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirirken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde bir kılavuz görevi gören annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez.

Bu duygu ve düşüncelerle bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını, bizim hayatımız daha iyi olması için harcayan annelerimizin "Anneler Günü'nü" en içten dileklerimle kutluyorum.