Bernhard H. Mayer ile Babalar Günü’nde babanızın şıklığını tamamlayın

Zaman hızla akıp gidiyor teknoloji gelişiyor ve aile yaşantılarımız değişip teknolojiye ayak uyduruyor fakat zaman içerisinde değişmeyen tek gerçek babalarımızın ailelerine olan sevgileri ve bağlılıkları. Babalarımıza sevgimizi ifade etmenin şimdi tam zamanı!

460 kez okundu.
Bernhard H. Mayer ile Babalar Günü’nde babanızın şıklığını tamamlayın Advert

Zaman hızla akıp gidiyor teknoloji gelişiyor ve aile yaşantılarımız değişip teknolojiye ayak uyduruyor fakat zaman içerisinde değişmeyen tek gerçek babalarımızın ailelerine olan sevgileri ve bağlılıkları. Babalarımıza sevgimizi ifade etmenin şimdi tam zamanı! Babalar Günü’nde Bernhard H. Mayer® PowerMaster Chronograph ile ona saat hediye ederek zamanına değer katabilirsiniz.

Babalar Günü gibi özel bir gün için QNET’in Bernhard H. Mayer® PowerMaster Chronograph, tam babanıza göre. Farklı stili ve yansıma önleyici safir kristal camı sayesinde çizilmelere karşı koruma sağlarken, dalış yapmayı seven babalar için 100 metre/330 fite kadar su geçirmez özelliği ile kullanımı oldukça rahat. Kronograf fonksiyonuna da sahip olan PowerMaster Chronograph 44 mm. kasa çapı ile incecik.

PowerMaster Chronograph aynı zamanda işe uygun zarifliği ile ön plana çıkıyor. Siyah kauçuk paslanmaz çelik kasa ve 316L kayışa sahip. Siyah yüzeyi kaliteyi güçle birleştiren PowerMaster Chronograph metal çizgilerle dekore edilmiştir. Babanız mekanik yapıların hayranıysa, kesinlikle hediye etmek için mükemmel bir tercih olacak.

Babanızın kişisel tarzına değer veren ve farklı olmaya çalışan erkekler için PowerMaster Chronograph bileğinizde çarpıcı bir görsel etki elde ettiği için erkekliğin cazibesini yansıtıyor.                                         

Bernhard H. Mayer PowerMaster Chronograph www.qnetturkiye.com.tr adresinden ve QNET Bağımsız Temsilcileri’nden ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

Bernhard H. Mayer ile Babalar Günü’nde babanızın şıklığını tamamlayın
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum