SUWEN’den Babalar Günü’ne özel

Çeşitliliği ve kalite anlayışı ile "Hepimiz için Bir SUWEN Var" dedirten SUWEN, Babalar Günü’ne uygun hediye seçenekleriyle ilgi uyandırıyor.

194 kez okundu.
SUWEN’den Babalar Günü’ne özel Advert

Çeşitliliği ve kalite anlayışı ile "Hepimiz için Bir SUWEN Var" dedirten SUWEN, Babalar Günü’ne uygun hediye seçenekleriyle ilgi uyandırıyor. Her babanın almaktan en mutlu olduğu ev giyim kategorisinde yer alan ve onun yüzünde oldukça keyifli bir tebessüm bırakan hem konforlu hem de tarz sahibi ev giyim parçaları ile SUWEN babasını en iyi hissettirecek hediyeleri arayanları yeni sezon erkek ev giyim koleksiyonunu keşfe davet ediyor.

Kalitesi ve tasarım anlayışı ile ünlü, kadınlara sunduğu seçenekleri ile erkekleri bile kıskandıran ancak onları da es geçmeden oldukça trend, oldukça tarz, bir o kadar da rahat hissedecekleri modeller üreten SUWEN, Babalar Günü’nde o en değerlisini mutlu etmek isteyenlere uygun hediye çeşitliliği sunuyor. SUWEN, hayatı boyunca çocukları için durmadan çalışan, sürekli yorulan, dolayısı ile sevdikleriyle konforlu ve keyifli zaman geçirmeye önem veren, yatağına yattığında kusursuz bir uykuyu hak eden babalar için birbirinden güzel ev giyim tasarımlarıyla ilgi çekiyor. Yaz sıcaklarında terletmeyen kumaşları ve konforlu yapıları ile babaların hak ettiği uyku kalitesini sağlayan, sabah uyandığında ve güne başladığı anlarda bile tarz sahibi görünmelerini sağlayan tasarımlarıyla tüm babaların favorisi olan SUWEN, yeni sezon erkek ev giyim koleksiyonunda her yaşa, her tarza ve her zevke uygun seçenekler bulunduruyor. Cool ve yeni nesil babaların tercihi olan sloganlı hem şort hem de pantolon modelli pijamaların yanı sıra Polo yaka, çizgili gibi klasiklerden vazgeçmeyen babaların da kalbini çalan parçaların olduğu SUWEN’de en ideal Babalar Günü hediyeleri sizi bekliyor.

Babamla Bir Tarz...

SUWEN, bu sezon ilk defa müjdesini verdiği Baba ve Çocuk ev giyim modelleri ile de tam not alıyor. Babasını rol model alan tüm erkek çocukları için babasıyla aynı tarzda ev giyim stiline yön veren ve bu anlamda babası için daha da anlamlı bir hediye vermek isteyen çocukların ilgi gösterdiği bu koleksiyon ile bu Babalar Günü’nde ikimiz bir dedirten seçenekler de favori olarak öne çıkıyor.

İster Online, İsterseniz Türkiye Çapındaki Yaygın Mağazalardan…

Her daim şık ve rahat tercihler yapanların tarzına göre tasarımlar üreten SUWEN ile siz de bu Babalar Günü’nde onu mutlu edecek hediyeyi arıyor, yaz boyu hem rahat hem de tarz hissetsin istiyorsanız, tüm Türkiye çapındaki en yakın SUWEN mağazasını veya online alışveriş yaparak direkt sizin ya da onun adresine teslimat hizmeti veren  https://www.suwen.com.tr/ sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

SUWEN Mağazaları: https://www.suwen.com.tr/magazalar


Hibya Haber Ajansı

SUWEN’den Babalar Günü’ne özel
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum