TANAL, TELEVİZYON KANALLARININ UYDU ORTAMINDAN ÇIKARILMA SEBEBİNİ SORDU!

Haber Merkezi (Gaphaberleri.com) Haber: Süleyman Turan

1031 kez okundu.
TANAL, TELEVİZYON KANALLARININ UYDU ORTAMINDAN ÇIKARILMA SEBEBİNİ SORDU! Advert

CHP’li vekil TANAL, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na Bazı televizyon kanallarının uydu ortamından çıkarılmasının gerekçesi nedir? İstediğimiz kanalı yayından çıkarabilir miyiz? Şeklinde soru yöneltti.

CHP’li TANAL, “Televizyon Kanallarının uydu ortamından çıkarılması Anayasa’nın ihlal edildiği anlamını çıkarmamıza neden olmaktadır, Basın Hürriyeti kişiler değerler üzerinden şekillendirilmemelidir.” Diyerek konuya olan tepkisini gösterdi.

İstanbul Milletvekili Mahmut TANAL, Basın Hürriyetinin olmadığı toplumlarda kör, sağır, dilsiz nesiller yetişir. Toplumdan uzaklaşan duyarlılığını yitiren insanlar, İnsan odaklı dünya merkezli olamazlar dedi.

İstanbul Milletvekili TANAL, Yayın kuruluşlarının haber yapma, yayın yapma hakkının kısıtlanmaması gerektiğini de ayrıca dile getirirken Ankara’da yaşanan patlama ardından RTÜK tarafından getirilen Yayın yasağına ilişkin dün akşam saatlerinde şahsi sosyal paylaşım sayfası Twitter’dan yaptığı “Ambulans ve polisten daha hızlı gelen tek şeyin yayın yasağı olduğu bir ülkede insanlık, özgürlük ve yaşam hakkı yavaşlamaktadır.” Açıklaması ile de bunu daha açık bir şekilde ifade etti.

Şanlıurfa sondakika göndem sağlık yaşam gaphaberleri ruhanews spor pkk Ortadoğu terör ölüm siyaset din ırk mezehp ışid operasyon gap urfahaberleri sınır urfagöndem.emlak nakliyat sağlık kadın güzellik spor türkiye haber çatış
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum