Özbek-Denizli görüşmesi yarına ertelendi

Galatasaray'ın teknik direktörü Denizli bugün antremana çıkmamıştı

1031 kez okundu.
Özbek-Denizli görüşmesi yarına ertelendi Advert

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, istifa edeceğine dair sinyaller veren teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifa etmediğini, yarın bir görüşme yaparak karar alacaklarını açıkladı.

Express Gazetesi'nin haberine göre, Point Otel'den çıkışı sırasında basın mensuplarının Mustafa Denizli ile ilgili sorularını yanıtlayan Özbek, "Kendisiyle daha görüşmedik, görüşünce açıklama yapacağım. Bugün biraz yoğunluk var, şimdi de bir toplantıya gidiyorum. Bu yoğunluk biraz geçsin, sanıyorum yarın görüşme yapacağız" dedi.

'Denizli istifa etti mi?' sorusuna ise Özbek, "Hayır. Daha görüşeceğiz. Görüşmediğimiz için net bir cevap veremiyorum. Mustafa Denizli hala bizim hocamız" yanıtını verdi. Dün akşam Gaziantepspor maçı sonrası istifa sinyalleri veren ve bugün Başkan Dursun Özbek ile görüşeceğini açıklayan Mustafa Denizli, saat 13.00'te başlayan antrenmana çıkmadı. 

Futbolcularla vedalaştı 

Futbolcularla vedalaştıktan sonra Florya'dan ayrılan Mustafa Denizli'nin yarın Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir araya gelip ayrılık kararını resmileştirmesi bekleniyor. Denizli'nin vedası sonrası sarı-kırmızılı futbolcular, performans antrenörü Stefano Marrone yönetiminde çalıştı.  T 24

Siyaset urfa haber mhp chp akp hdp politika Ortadoğu savaş ölü yaralı mülteci kayıp infaz çocuk siyaset urfa haberler urfagöndemi gaphaberleri ruhanews Şanlıurfa sondakika göndem sağlık yaşam gaphaberleri ruhanews spor pkk
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum