CHP'li Yalım, Bakan Karaismailoğlu'nu açık oturuma davet etti

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu televizyonda açık oturuma davet etti.

325 kez okundu.
CHP'li Yalım, Bakan Karaismailoğlu'nu açık oturuma davet etti Advert

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan Yalım, geçtiğimiz günlerde Yap İşlet Devret (YİD) modeliyle yapılan köprülerin bayramda dahi zarar ettiğini veriler eşliğinde açıklaması üzerine hükümete yakınlığı ile bilinen bir televizyon kanalında, yapılan iddiaların bir açık oturumda değerlendirilmesi gündeme gelmişti.

Yalım açıklamasında,"Ben bu iddiaları ortaya koydum, Sayın Adil Bey'i de dinlemek için hiç fark  etmez istediği bir televizyon kanalında konuyu tartışmak için hodri meydan o zaman. Vatandaşımız da dinlesin, doğruyu yanlışı görsün. Hadi gel. Sayın Adil Bey belki yanlış yönetiyorsunuz veya yönlendiriliyorsunuz veya Sayın Cumhurbaşkanı bilerek veya bilmeyerek vatandaşımıza bir şekilde yanlış bilgi veriyor. Ben tekrar söylüyorum, Osmangazi Köprüsü de Yavuz Sultan Köprüsü de verilen garantilerden dolayı bu 2 haftalık en yüksek geçişler zamanında bile bayram öncesi, arife günü dahil hepsinde zarar ettiği ile söylediklerimizin arkasındayız. Buradan hiçbir vatandaşımıza yanlış bilgi vermenize izin vermeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak doğruları söylemeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

CHP'li Yalım Bakan Karaismailoğlu'nu açık oturuma davet etti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum