Yağız firmasını ve OSB'yi yalanlayan haber

25 Ekim 2021 tarıhınde Yağız tekstilin Yozgat'yaptığı haber virgülüne noktasına. dokumadan yayınlıyor ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz..

1476 kez okundu.
Yağız firmasını ve OSB'yi yalanlayan haber Advert

 

İşte O 72 milyon euro'luk yatırım haberi...
Yatırımcılar gelmeye başladı

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde altyapı çalışmaları devam eden Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapmak isteyen iş adamları ilçeye gelmeye başladı.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi alanında 145 bin metrekare alan üzerine proje bedeli yaklaşık 72 milyon Euro olan tesis kurulacağını bildirdi. Proje doğrultusunda tahmini istihdam edilecek personel sayısının bin 190 kişi olduğunu aktaran Coşar, iplik ve kumaş üretim tesisi yatırımının ilçede hayata geçirmek üzere uzun zamandır görüşmelerini sürdürdükleri İstanbul ve Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Yağız Tekstil firması ile ön tahsis protokolü imzaladıklarını bildirdi. Coşar, ‘’Sağlayacağı üretim ve istihdam ile ekonomimize önemli katkılar sağlayacak bu yatırımın Boğazlıyan’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlçemizin her alanda büyümesi ve gelişmesi için tüm yatırımlarımızın en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

https://www.google.com/amp/s/www.ilerigazetesi.com.tr/amp/ilceler/yatirimcilar-gelmeye-basladi-h69462.html

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın ‘hayalim’ olarak nitelediği ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın desteklediği organize sanayi bölgesi çalışmaları meyvesini vermeye başlıyor.


Bölgeye önemli katkı sağlayacak olan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili açıklama yapan Coşar, “Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi alanımızda 145 bin metrekare alan üzerine proje bedeli yaklaşık 72.000.000 Euro olan ve proje doğrultusunda tahmini istihdam edilecek personel sayısı 1190 kişi kapasiteli “iplik ve kumaş üretim tesisi” yatırımını ilçemizde hayata geçirmek üzere uzun zamandır görüşmelerini sürdürdüğümüz İstanbul ve Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Yağız Tekstil firması ile ön tahsis protokolü imzaladık. Sağlayacağı üretim ve istihdam ile ekonomimize önemli katkılar sağlayacak bu yatırımın Boğazlıyan’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlçemizin her alanda büyümesi ve gelişmesi için tüm yatırımlarımızın en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Eda DEMİREL

 

# Şanlıurfa yatırım SON DAKİKA | ile olarak devam ilgili OLAN Yağız firmasını ve yalanlayan haber OSB'yi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum