Afyonkarahisar TSO, akreditasyon belgesini yeniledi

AFYONKARAHİSAR - 10.09.2022 - HİBYA - Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) gözetiminde Türk Lyodu tarafından gerçekleştirilen 2021 yılı akreditasyon denetimini başarıyla tamamladı.

321 kez okundu.
Afyonkarahisar TSO, akreditasyon belgesini yeniledi Advert

AFYONKARAHİSAR- 10.09.2022-HİBYA-Akreditasyon sistemi denetiminden geçen oda ve borsalar, sertifikalarını TOBB Konferans Salonu'ndaki törenle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

Afyonkarahisar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 2021 yılı içinde ticaret ve sanayi odaları arasında en yüksek puanı alan 3. oda olduklarını bildirdi. 

Bundan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Serteser, ''Tabii üyelerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini gösteriyor bu ödül. En büyük teşekkürü odamız akreditasyon kurulu ve personelimize yapmak istiyorum. Hakikaten özveriyle çalıştılar. Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren her sene hizmet kalitemizi artırdık. 2014 yılında A kategorisinde akredite olduk, 7 yıldır A kategorisinde üyelerimize hizmet veriyoruz. Bu 5 yıldızlı hizmet demektir. Şimdi kategori değişti, inşallah 7 yıldızlı hizmeti de üyelerimize sağlamış olacağız.'' dedi.


Hibya Haber Ajansı

Afyonkarahisar TSO akreditasyon belgesini yeniledi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız