BÜYÜKŞEHİR'DEN ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulusal çapta "Birlikte Yaşama Kültürü" konulu ödüllü şiir, deneme ve resim yarışması düzenliyor.

1196 kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR'DEN ÖDÜLLÜ YARIŞMA Advert

22 Nisan 2016 tarihine kadar 15 yaş üstü olan tüm vatandaşların başvurabileceği ödülü şiir, deneme ve resim yarışmalarda; Birinciye 5 Bin Türk Lirası ve Dizüstü bilgisayar, 2. olana 4 Bin Türk Lirası ve Dizüstü bilgisayar, 3. olana 3 Bin Türk Lirası ve Dizüstü Bilgisayar ve Jüri'nin seçmiş olduğu yarışmacıya da 2 bin Türk Lirası verilecek.

 

Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar, Hamidiye Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına gitmeleri  veya +90414 312 26 20 telefon numaralarını aramaları gerekmektedir.

 

Ayrıca yarışmaya katılım şartları www.sanliurfa.bel.tr internet adresine "Birlikte Yaşama Kültürü" konu başlıklı duyuruda yer almaktadır.

 

 

Urfa haberleri hdp akp chp mhp siyaset savaş yaşam ölüm Ortadoğu kürtistan türkiye spor gap apo pkk demokrasi adalet dünya urfagündem gaphaberleri ruhanews sondakika Şanlıurfa müzik sanat asker
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum