Bilet Dükkanı’nda üst düzey atama

Online seyahat platformu Bilet Dükkanı, yeni Chief Commercial Officer'ı (CCO) olarak Bülent Oral'ı kadrosuna dahil etti.

GÜNDEM - 2024-07-03 13:34:27

Online seyahat platformu Bilet Dükkanı, yeni Chief Commercial Officer (CCO) olarak Bülent Oral'ı kadrosuna dahil etti. Turizm sektöründe 30 yılı aşkın deneyimi ve teknolojik yeniliklere olan hakimiyetiyle öne çıkan Bilet Dükkanı, ekibine güçlü bir ismi daha kazandırmış oldu. Seyahat ve teknoloji alanındaki uzmanlığıyla tanınan Bülent Oral, Chief Commercial Officer (CCO) pozisyonuna getirilmiştir. Bu stratejik hamle, Bilet Dükkanı'nın pazardaki konumunu sağlamlaştırmak ve uluslararası büyüme hedeflerine ulaşmak için atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bülent Oral, Bilet Dükkanı'na B2C satış operasyonları ve pazarlama sorumluluklarıyla katıldı. Kariyerine Satış Yöneticisi olarak başlayan Oral, 30 yıllık deneyimiyle seyahat bilgi teknolojileri ve hizmetleri sektöründe başarılı bir geçmişe sahiptir. Danışmanlık odaklı satış, müzakere, iş geliştirme, proje yönetimi, strateji, iş planlaması ve değişim yönetimi konularında uzmanlaşmış olup, analitik becerileri ve gelecekteki trendler, yenilikler ve yeni teknolojilere olan tutkusu ile tanınmaktadır.

Bilet Dükkanı CEO'su Ercan Uzman bu önemli atama için şunları söyledi:

"Her geçen gün güçlenen ekibimizle Bilet Dükkanı olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Bülent Oral'ın deneyimi ve uzmanlığı, şirketimizin büyüme hedeflerine ulaşmasında önemli bir katkı sağlayacak.”

Hibya Haber Ajansı

Yazar:
Günün Diğer Haberleri