Urfa’daki Sözde Aktivistlere Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Şanlıurfa’da sosyal medyada kendilerini aktivist olarak tanıtan bazı kişilere yönelik tepkiler dinmek bilmiyor.

ÖZEL HABER - 2024-09-14 13:33:09

Şanlıurfa’da kendilerini "aktivist" olarak tanıtan bazı kişilerin sosyal medya üzerinden gerçekleştirdikleri eylemler, yerel halkın ve gazetecilerin tepkisine neden oluyor. Sosyal medyada gündem olan olaylarla ilgili, uzun yıllar Şanlıurfa'da gazetecilik yapan isimlerden sert eleştiriler geliyor.

İsmail Çolkesen isimli gazeteci, duruma tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:
“Yıllarca sahanın tozunu attık, şimdi kenara çekildik. Ama bakıyorum ki kendini bilmez bir kadın, millete iş ilanı için gidiyor, orasını burasını elletip borç para alıyor. Sonra da sosyal medyada ifşa ederim diye tehdit edip üstüne yatıyor. Gazeteci meslektaşlarıma ahkam kesiyor. Akıllı ol!” dedi.

Bir diğer gazeteci olan Mahmut Nedim Polat ise, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu açıklamalarda bulundu:
“Biz bu memleketin her sokağının tozunu yuttuk. Yeri geldi, sözümüzü yuttuk. Ama bir iki istisna hariç hiçbir meslekten kimseyi, hele hele hiçbir gazeteciyi tanıyalım tanımayalım rencide etmedik. Kendine gel hoca, burası Urfa, kendini bil, haddini bil. Bir gün biri çıkar, karpuzu yere vurur, her çekirdeği her bir tarafa saçılır. Uyarmadı deme!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Şanlıurfa’da sözde aktivistlerin sosyal medya üzerinden yaptıkları tartışmalı eylemler, halk arasında huzursuzluk yaratırken, yerel gazeteciler de bu duruma sessiz kalmayarak tepkilerini dile getirmeye devam ediyor.

Yazar:
Günün Diğer Haberleri