Nedim Lale, AK Parti Siverek İlçe Başkanlığı Görevinden Ayrıldı

AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, Kasım 2018'den bu yana sürdürdüğü görevini Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ile yaptığı istişareler sonucunda tamamladığını açıkladı. Görev süresince halka hizmet etmeyi ilke edindiğini belirten Lale, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'deki görev değişikliklerinin bir bayrak yarışı olduğunu vurguladı.

SİYASET - 2024-09-18 21:17:31

Lale, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kendisine bu kutsal yolda görev tevdi ettiği için teşekkürlerini sunarak, her daim partisinin ve milletinin hizmetinde olmaya devam edeceğini ifade etti. Ayrıca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Ağralı ve İl Koordinatörü Ziver Özdemir'e desteklerinden dolayı minnettar olduğunu belirtti.

Nedim Lale, teşkilat mensuplarına, milletvekillerine, belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına ve Siverek halkına da teşekkür ederek, Türkiye Yüzyılı'nın inşası için aynı azimle çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Lale, açıklamasını "Sizlere en kalbi duygularımla sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun" sözleriyle sonlandırdı.

Yazar:
Günün Diğer Haberleri